Tera Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Információk:
Server : Még nincs meghatározva
Server Startus : PvP
Klán Irányzat : PvP-GvG-SvS-Pk-Raid!
Klán Aktivitás : Sok a Hc, de zöme Fél "hc" szinten tolja!
Gyors Bemutatkozás :
-Folyamatos PvP és Minden más Teljes körû kihasználása a Diplomácia Részlegben Kiemelkedõen Akarunk Teljesíteni!
A Felfogás :
1. Pk: Eme Dolog használata Bossolás (word boss) és egyéb nézeteltérések Orvoslására lesz.
2. Raid: Hévégére tervezzük õket! Nincs szabály ki jön, jelentkezési rendszert fejlesztettünk ki a weboldalon. Aki jelentkezik a neki tetszõ idõpontban, az biztos jönni fog, ha persze éppen online.
3. Klán Szabályok: VasAkarattal Kivételezés nélkül betartjuk, ha olyat teszel, ami negativum azért akár Kick is Járhat, Hiába vagy a top One PvP-s vagy PvE-s...A Szabály megszegése ezzel jár!
4. Kommunikáció: Ts3 Kötelezõ, ha nem beszélsz, legalább hallgatni be kell jönnöd ,ha játszani akarsz verünk, mert nem "nyaralunk" a játékban!
5. KAPCSOLAT felvétele velünk:
Katt Ide!
Kitöltöd a Jelentkezési Lapot, és pár órán belül válaszolunk és Ts-en egy Felvételi beszélgetés Által jóváhagyjuk a Tagságodat, persze ,ha megfelelsz...
Várunk Titeket!
Üdvözlettel a Phoenix Legion
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Kovalik kollégával már vitáztunk egy jót a Chronoscroll-ról. Kíváncsi vagyok ti mit gondoltok róla.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
1 havi díj kb. 3500-4000 Huf
mennyi ingame goldért lehetne megvenni ? koreán be van vezetve ? tapasztalatok ?
ゾルターン
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
ゾルターン
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"vessetek a mókusok közé" :)
ゾルターン
Fõleg, ha a számítógépeden kezelni akarsz egyenleget, használsz paypalt, stb...én mikor regisztráltam paypalra, elõtte átnéztem a rendszeremet kártevõ után kutatva.
We detected an attempt to access your account by an unauthorized device. The device used to access your account was not used before and is therefore not registered as trustworthy.
If you wish to add this device to your trusted device list, please enter the activation code below in the authorization field of the account system.
Activation code:
ABCDE( ez nem az a kód amit megadtak)
Nem vagyok perfekt angolból 😊
ezt írja amikor újra be akarok lépni😛 pedig cbt 1 re kaptam kulcsot....