Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• frango
    Most néztem és nem lehet.

nagyoffeleje
    Zarachi:"szóval BF3 nemnyújt semmit? :D esetleg nem COD Fan vagy véletlen? Mert ők szokták ezt mondani és úgy, hogy minden évben szinte ugyan azt kapták :)" - De nyújt. Az elején kb. 30-40 billentyűzet csapkodás mentes órát. Kb. ennyit nyújt... Nem vagyok semmilyen fanboy. Neked csak ez van? Ilyen meg olyan fanboy létezik? Olyan nem lehet, aki elfogulatlanul, reálisan próbálja megalkotni a véleményét/gondolatait? BF3 kiadása előtt alig volt igaz szava a kiadónak. Mindig csak hitegettek. Aztán kiadtak egy alfa állapotban lévő játékot. Utána meg úgy voltak, hogy már úgy is megvették ezek az idióta pléyerek most már le.zarjuk őket. DICE eddig csak selejtet csinált. Még hogy a BF3 eSport:D hogyne. Toltam én high eSportot, azt nem ilyen "játékocskákkal" játszák... A COD meg a 5. rész óta egy vicc. BO az annyira nem lett volna rossz. Néha még elő is veszem azt lövök egy kicsit vele.
    Nem a rohadt nagy újdonságok kellenek, hanem a beváltakhoz kell hozzáadni egy kis értékelhető pluszt.

Hetekig kell keresni, ha egy új használható, igényeit kielégítő egeret akar venni az ember... nagyoffvége