Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• Zarachi
    Mint Tera nálad? :D végülis nem azért veszik meg amit nyújt hanem azért mert hype :DDDD Az meg hogy Tera anya országban hasra eséssel indult az már egy negatív tényező mivel ott mindennel játszanak de ha valami ott rosszul indul az nálunk csak rosszabb szokott lenni de hát ízlések és pofonok :)
    Psychedelic neked csak annyit fűznék hozzá hogy amit leírtam abba benne van meddig bírtam a játékot anélkül, hogy kikapcsoltam volna de ha neked sablonnak tűnik amit írtam az lehet azért van mert maga a játék ennyire sablonos :) ha meg már láttad a másik 2 gamet azok teljesen másképpen indulnak :)