Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
Psychedelic #1786 Ha én alpári vagyok azt majd észreveszed, még talán finoman is fogalmaztam az 1758-ban.
De ahogy nézem elöbbre nem jutunk, elolvastam én mindent amit irtál, de semmi olyan nem volt benne, ami azt mutatná, közöd is van a dologhoz. Akár bemásolhatnám ugyanazt a szöveget, bns vagy gw2 topicban, teljesen megállná a helyét, max pont olyan hülyének néznének vele, mint ahogy itt nézünk téged.
De hogy te mekkora Bns és gw2 fanboy vagy, sokkal roszabb mint a tera fanboyok. Ezeket amugy béta teszteled is, vagy csak azokról is láttál már pár videot. De hogy legyen egy jó napod, a te játékod sokkal jobb mint a miénk.
Most nyomhatnál még pár állatos hasonlatot, esetleg leirhatnád, hogy milyen jó a bns meg a gw2 és a tera szar, vagy csak szimplán ignoráld azt amit neked mondanak, és szajkózd a semmit. Mert ilyet még ma nem is láttunk tőled.
Nekem egy darabig minden hibájával, együtt is megfelel a tera, te meg csak fényzed tovább a gw2-t meg a bns-t, csak nehogy ugyjárj mint az swtor, vagy a who fanboyok. Csak a nagy duma, aztán 1 hónap mulva kiderül ez semmi.