Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
maniac001 #1783 Az intelligencia látszatát keltik, és ez elég hogy jó legyen a hangulat. Ez nem a való élet, csak egy "szimuláció" :)
Az eddigi MMO-khoz képest nagyon is életszerű a viselkedése a moboknak. ha azonnal villámgyorsan reagálnának, esélyed se lenne kikerülni / elugrani. Szerintem pont jól van belőve. nekem inkább olyannal van problémám mint a wowban, hogy az addon szól, hogy figyelj mert a boss 5 sec múlva tüzet fúj, lépj hátra 2 lépést. Itt csak 2 instában voltam, de élveztem a bossharcokat, pedig más MMO-ban már nem. Ez itt más és új, és igenis azt a látszatot keltik a mobok / bossok hogy gondolkodnak, reagálnak. Soha nem lesz olyan game ahol valódi AI lesz mobokba építve. Ez így leszimulálva viszont tökéletes. De van akinek. nem. Azzal sincs baj.