Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
Psychedelic #1777 Ha a nem adsz a véleményemre mert magyar klánban játszok dolog rám vonatkozott, akkor meséld már el nekem, melyik MMO-ban játszottam magyar klánban? Mert aionban afternoon delightban voltam, ami nem magyar, és soha nem is léptem be más klánba miután oszlott, age of conanban, szinten nemzetközi klánban játszottam, l2-ben szintén nem játszottam soha magyar klánban, az egyetlen MMO amit eddig magyar klánnal toltam az még az alap wownál volt, ott is az akkori substanceben, ami nem éppen egy szar progresst tolt. Szóval mikor is toltam én csak és kizárólag magyar klánban? Az elmult 1 évben egy nemzetközi hc pvp klánnal játszottam minden egyes játékot, legyen az bármilyen mmo, vagy akármilyen játék.
Én rájöttem, hogy nem jártál sehol, és nem az én dolgom azt bizonygatni, hogy mit nem csináltál, itt te vagy az akinek szorul a hurok, és aki nem tudja tényekkel alátámasztani a fröcsögést, te jöttél ide a véleményeddel, te voltál az akit én megkérdőjeleztem, és te vagy az akinek azóta nincs egy értelmes commentje csak a terelés meg a személyeskedés. Persze tudom irhatnál sokmindent, de nem fogsz, szerintem azért mert ötleted sincs, szerinted meg majd mindjárt leirod hogy miért nem.
Nem gondolom, hogy 2 éves gyerek módjára viselkednék, simán leirtam, hogy szerintem hazudsz, és azóta is várom, hogy bebizonyítsd tévedtem.
De pont azt bizonyítod, hogy te vagy itt a 2 éves gyerek, és személyeskedsz, sértegetsz, ahelyett, hogy 1 commentel bebizonyítanád, hogy te igenis komoly tapasztalattal rendelkezel tera téren, és ezzel visszavágnál nekem.
Amugy megy a fanboyozás, kérlek 1 olyan kommentet mutass tőlem, ahol én dicsértem a terat, vagy leirtam róla bármit is, hogy milyen szép és jó. Nem fogsz találni semmit. Én csak a hülyeség ellen szólaltam még fel eddig ebben a topicban, régen dante ellen, most meg ellenetek.
És semmi bajom azzal ha valakinek nem tetszik valami, és azzal se ha leírja, de az egyrészt legyen emberi módon tálalva, ne ugy hogy külön Flame bekezdést rakunk bele, és normális tapasztalatok alapján legyen meg az a vélemény. Ennyi, se több se kevesebb.