Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• Zarachi
    Az egyetlen átlátszó ember max te vagy de nem is nagyon érdekel mivel eddigi kommentjeid illetve anno Aionos kommentjeid után még mindig butának tartalak :) személyeskedés meg csak azért van mivel igénytelen "földműves" módjára viselkedtél amikor írtál ide :)
    De ami igazán érdekes állításod szerint én nem játszottam a játékkal vagy csak a kezdő legelején voltam :) de ha elolvastad a kritikát amit még mindig kétlek akkor rájönnél merre jártam vagy sem de ha abból nem tudod akkor az is azt bizonyítja, hogy neked mint "fan" semmi közöd nincsen ehhez a játékhoz ;)

Most írhatnám még a negatív dolgokat mert sok volt amit nem írtam le, illetve nem nyűgözött le a játék meg az amit kihoztak a motorból. Politikai system ami másik játékokból átvett illetve azok felturbózás és saját ötletekkel való megfűszerezése érdekesen hangzik ezért is pozitív dolog az nálam, de szerintem nálad ott kimerült a játék, hogy ütheted a mobokat,új és meg Pegasus meg csak neked szárnyas disznó is van benne.

Mostani hsz-t lehet sértésnek venni vagy nem majd mindenki saját maga eldönti :) de olyan ember véleményére nem adok aki csak is kizárólag magyar klánban játszik mivel a magyarok általában (tisztelet a kivételnek) minden MMORPG rákfenéje mint a törökök. Illetve ezek az emberek leragadnak ott hogy only magyar forrásokat néznek.

Szergely igazad van csak van különbség, hogy hogyan reagál az ember :) nézd meg Psychedelcet úgy viselkedik mint egy 2 éves gyerek. De egyet értek a Just deal with it képpel :)

Enosh Chan persze egy így is van :) aki szereti az szeresse aki nem az nem csak az embereket átdobni a palánkon és rábeszélni, hogy ez már pedig N1 azt se kell :) az are umad vagy a umad szövegeket meg mindig a 10-16 év-es korosztály támogatta illetve az olyan emberek akik 20+ mégis gyerek módjára viselkednek.