Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• Zarachi
    Hát mégis is csak megakarod mondani, hogy én mit csináltam és mit nem :D de egy sötét embernek hiába is mondok bármit ugye fogod majd fel :)
    Az meg hogy nem tudom a sziget utáni zóna nevet az nem azt jelenti, hogy nem játszottam a játékkal viszont ha végig olvastad a véleményemet amit kétlek akkor nem írtál volna ilyen hülyeséget :) és szerintem amíg szólás szabadság van nem korlátozhatod a hozzászólásaimat ;) de mit várjak egy olyan embertől aki éhes disznó módjára viselkedik? :( szerintem semmit :)
    Viszont nem igazán szeretnék mér ide írni csak ha muszáj lesz mivel egy normális kritikából egyesek flamet indítanak a kritikus ember irányába és flamre ha reagál az ember az ugyan úgy flame lesz sajnos. :( Talán Szergely volt aki a legnormálisabban reagált

Na most egy kis feed a disznónak :D Psychedelic ha így folytatod Terában neked Pesus helyett ez lesz :)