Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
Zarachi #1762 Egyet kell hogy értsek veled mert ugye alapból mindenkiből más ingereket vét ki amikor belép egy játékba és hogy mi tárul a szeme elé. Amúgy csinálhatnátok petíció gyűjtést a censura miatt szerintem beválna :)
frango idézek valamit tőled xD "Igen igen. Én is pont ezért szoktam szólni, hogy legalább valótlan baromságokat ne állítsanak a játékról, mert lehet hogy valaki az miatt ki sem próbálja a gammát. Véleménye persze lehet." mielőtt leírsz egy ilyet be is kéne tartani :D és jobban utána járni a dolgoknak ;)
GW2 az meg nem F1 az hogy nem akarod a 2 játékot egy lapon említeni az meg egyszerűen értelmetlen mivel mind2 MMORPG így egy kategóriába tartoznak :)
BnS a block rendszer vagy a counter skill rendszer esetleg a Qing Qong amit használhatsz PvP-ben tényleg nem a skillről szól hanem arról hogy lenyomod a numlockot ls automatán harcol a karid, majd a bilibe lóg a kezed és felébredsz :)
Age of Wulin még mindig egy jó játék de gondolom nagy baj hogy F2P ha mér mernek újítani
Nevewinter pedig azt hittem hogy az menő :( de még igyse tudom mit nézel egy gamen mivel jó pár hülyeséget írtál :(
ha RaiderZ a Tera vázlata akkor közel sem volt elég időd játszani vele mivel a RaiderZ a Monster Hunter alapjaira épit ;)
Psychedelic nem is tudtam hogy te is beléptél a mentalisták közé és jobban tudod mennyire járt az ember utána a játéknak :) mondjuk a reakciódra maximum csak annyit tudnék reagálna, hogy pórázt és nyakörvet raknék a kóbor kutyára :( esetleg hogy a tesztoszteron szinted lejjebb esetleg még kasztráltatnám is a kóbor ebet.
Mellé meg senkit se anyázott senki azért mert fanboy csak páran igencsak túlreagálták a kritikát ami normálisan lett tálalva még az olyan disznók elé is mint amilyen te vagy :D mert te csak felcsörtettél a fórumra mint egy vaddisznó aztán csak összevissza röfögsz frangoval együtt
az meg hogy szerintem 5.5 pont az az én véleményem nem azt mondom, hogy ne játszanak vele csak inkább járjon utána mielőtt megveszi ;)
Enosh Can ha gondolod beszállhatsz de hozzál Raide-t mert a vérszívók ellen az a jó :D