Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
"BnS-ben volt már PvP video és képzeld igen is a PvP-ről szól a játék :) ennél jobban talán nem is foghattál volna mellé" - nem fogtam mellé, mert nem azt mondtam, hogy nem a PVP-ről szól, hanem hogy skilltelen...
"GW2 mitő lenne már más stílus? :D a GW1 ahol instancolt volt a map az votl másik stílus nem a GW2 ;)" - A Terát és a GW2-őt egy lapon említeni baromság. F1-ben és Formula Renault-ban is kocsikkal versenyeznek mégsem említik őket egy lapon.
"Age Wulin miért is ne már? grafika szép egyedi rendszer a karakter fejlődésére és a karakterek mozgása veri a Teraban lathatókét az meg grátisz hogy mellé F2P" - jóva' tudom hogy csak viccelődsz:)
"Neverwinternél ha te a grafikát akarod nézni akkor igencsak elvagy tévedve mivel az nem egy olyan játék ahol a grafikán lesz a lényeg :)" - kimondta, hogy a grafikát nézem? Én nem. Ne találd már ki, amit nem is írtam!
"RaiderZ gondolom hogy az de ugyan olyan mint Tera csak a különbség hogy az egyik F2P a másik P2P" - Nem csak ennyi a különbség. Én játszottam Raiderz-t (még mielőtt megkérdezed). A Raiderz olyan, mint a Tera "vázlata". Lehet, hogy free, de azért egy Terához ne hasonlítsuk. Messze van tőle nagyon.
"Engem nem zavar amit írtok nem úgy mint titeket amit én írok :) csak legalább legyetek tisztában pár dologgal mielőtt belekezdtek és nem csak Mentalista módra megállapítjátok, hogy kreáltam egy karit és kezdőről alkotok véleményt :)" - Te meg megtanulhatnád végiggondolni azt amit írsz. Végig is kéne olvasni azt a hozzászólást amire válaszolsz.