Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
Zarachi #1751 Hát remélem nem szúrják el mert attól hogy nekem nem tetszik nem kívánom azt, hogy bukás legyen. De jelenleg azt látom mint amit NCsoft is művelt itt anno ami arról szólt, hogy NA rendes support illetve eventek (Ázsiában ez alap volt) addig EU levolt szarva és nem törődtek az emberekkel. Amúgy meglátásom szerint itt is az amerikai lesz jobb sajnos :/
Szergely amúgy láthattad számot is írtam az értékeléshez én szívem szerint 1 vagy 3 pont között adtam volna de az meg nem lenne reális ezert írtam, hogy 5,5 ami egy átlag játék semmi nagy újítással de szerintem a P2P sok egy picit érte viszont ízlések és pofonok ezek.