Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• Zarachi
    Szergely az hogy körmöd szakadtából próbálod védeni az vicces :) és képzeld utána jártam, néztem sok videot mégis ugyan ez a véleményem de te is mentalista vagy és megakarod mondani hogy meddig jutottam a játékban xD

Mozgás: Nézd meg Blade and Soul-t szebb grafika és szinte már tökéletes mozgás
    Non-Target: először is Tera rendszere elmarad még mindig a DragonNest Non-Target systemje melett és nagyon sok helyen írjak hogy darabos a "true action Combat" mivel majdnem minden skillnel megáll a karakter mivel nagyrészt nem lehet mozgás közben skillt animálni
    Mobok: személyes tapasztalat illetve videókból láttam, hogy a gyerek körbe röhögi a boss-t és egyedül solozza ;)

Mielőtt egy normális véleményre habzó szájjal nekiugranál és kezded úgy hogy Nice trolling mert lehúzok egy olyan játékot minek az alapjai lopott ötletekre épül, szerintem normálisabb módon is lehet reagálni egy kritika de nem várok mást tőled :D

ui.: csak ha már troll akkor legyen feed is ;) emlékszem amikor szidtátok gameforge-t :D csak annyit hogy Terahoz is köze van EU részen ;)

frango: ArchAge-ről igen is sokat lehet mér tudni csak tudni nem mindig a magyar fordírásokat vagy híreket kéne nézni
    BnS-ben volt már PvP video és képzeld igen is a PvP-ről szól a játék :) ennél jobban talán nem is foghattál volna mellé
    GW2 mitő lenne már más stílus? :D a GW1 ahol instancolt volt a map az votl másik stílus nem a GW2 ;)
    Age Wulin miért is ne már? grafika szép egyedi rendszer a karakter fejlődésére és a karakterek mozgása veri a Teraban lathatókét az meg grátisz hogy mellé F2P
    Cabal2 F2P lesz vagy újra megpróbálják a P2P-t grafika nem rossz, a világ nem mű
    Neverwinternél ha te a grafikát akarod nézni akkor igencsak elvagy tévedve mivel az nem egy olyan játék ahol a grafikán lesz a lényeg :)
    RaiderZ gondolom hogy az de ugyan olyan mint Tera csak a különbség hogy az egyik F2P a másik P2P de szerencsére mind2 gamehez köze van a gameforgenak :D

Engem nem zavar amit írtok nem úgy mint titeket amit én írok :) csak legalább legyetek tisztában pár dologgal mielőtt belekezdtek és nem csak Mentalista módra megállapítjátok, hogy kreáltam egy karit és kezdőről alkotok véleményt :) ez főleg neked szól szergely mert neked van meg ez a veszett kutya stílusod, hogy habzó szájjal támadod az embert és csaholsz is mellé sajnos :/