Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
Ez az SG. Ez itt ilyen:)
"Ez egy TERA topic, sokan azért járnak ide, hogy információt szerezzenek a játékról. Maradni kéne ezen a vonalon." - Igen igen. Én is pont ezért szoktam szólni, hogy legalább valótlan baromságokat ne állítsanak a játékról, mert lehet hogy valaki az miatt ki sem próbálja a gammát. Véleménye persze lehet.
Lehet, hogy valakinek nem tetszik egy Ferrari 246 GTS, de attól még nem sz.r járgány.
Zarachi:ArchAge? Hát pár ezer játékosa biztos lesz...Sokat nem tudunk róla.
Blade & Soul? Na ott a mozgások már tényleg érdekesek. A karakterek is furán néznek ki. Láttál ott PvP-t? Hogy nem a skillről szól az is biztos.
Guild Wars 2? Jó ez teljesen más stílus. Nem érdemes egy lapon említeni a Terával.
WoW Mist of Pandarian Expansion? A WoW-hoz sosincs semmi hozzáfűzni valóm:)
Age of Wulin? Na ne már...
Cabal 2? Na ezt nem tudom milyen, de ha F2P akkor olyan.
Neverwinter Online? Annyira nem néz ki rossznak, de sokat nem tudunk róla.
Raiderz? Idegesítő játék pl. Tera után.