Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
Vicodine #1734 Te frici neked sajna elég komoly szemészeti problémáid vannak, vagy egyszerüen csak nem tudsz olvasni?Na mind1 csak igy tovább:)
Jockey:te meg ki a fene vagy ne oszd már az észt h ki hova irhat, ha ide akarok irni ide irok, ennyi, ha nem tetszik akkor ne olvasd,bb
xerb:képzeld csináltam videot, de egy dologra rájöttem amikor készen lett, h ettöl nagyobb szánalom nincsen,mikor az ember összevágja azt amikor megver valakit,és kivágja belöle amikor meghal,ennyi erövel még a haverod ice is csinálhatna pvp videot vagy bárki akinek köze nincs a dolgokhoz:D ha meg nem vágom össze,van h 10perc alatt van benne 2 fight, vagy zerg....ha meg összevágom, nyilván nemfogom vágolapra tenni amikor bezuznak:D nekem elég böven az h akikkel toljuk azok tudják...
teraban is tuti ez lesz,lesznek majd a hatalmas pvp emberek, akik vágdossák össze a videokat h atya világ h bedarálja az embereket, csak a többi lesz kivágva..:D