Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• Zarachi
    Tudnék pér játékot ajánlani csak EU kiadás odébb van sajnos.
    De itt egy kisebb lista: ArchAge,Blade & Soul,Guild Wars 2,WoW Mist of Pandarian Expansion,Age of Wulin,Cabal 2 illetve aminek nem olyan szép a grafikája viszont pár egyéni dolgot és újat tud mutatni az a Wildstar esetleg ha nem csak konkrét mmo kell akkor még a Lineage Eternal illetve Dungeon Striker ami viszont meg mindig nem életszerű grafikát használ mégis tud majd újat mutatni :)
    Még 2-t hozzá adnék a listához: Neverwinter Online és Raiderz

Na még kicsit kerestem párat neked, igaz ezek már csak többnyire grafikailag szépek többiről sok hír nincsen: Project K,Project X7,Wu Hon Online,Dragon Blade

Oreal remélem kielégítettem a kíváncsiságod :P

Cence ezt most nem kötekedésből :D de magadat hazudtolod meg ;)

"én csak azt imádom bennetek (igen benned is és a díszes társaságodban is), hogy mikor le sem tojom mit ír a cimborád, és DIREKT nem is REAGÁLOK rá, akkor is előtudtok szedni, és megemlíteni. Köszönöm nektek, kívánok a jövőben is minden jót."

#1690 azért reménykednek a megbukásában mert tisztában vannak vele, hogy mégsem olyan "szar" mint mondják. Tisztában vannak vele, hogy elég kemény konkurens az általuk szeretett MMO-t (Legyen az WoW,Rift,GW2 vagy bármi más...)

Előtte meg igaz hogy nem Fincsi irományára de személyeskedtél, még azt is megkockáztatom hogy hiányzott neked ezért írtad azokat róla, hogy ide csald őt :P