Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
Zarachi #1729 Na látom egyre több a negatív vélemény :)
Ha nem gond én is megosztom a tapasztalataimat a játékkal kapcsolatban.
Először is nem voltak nagy elvárásaim Teraval kapcsolatban de szerencsére meglepett a játék :)
Negatív:
Hol is kezdjem mondjuk nézzük először is a mozgást, hát ahhoz képest hogy U3 engine van alatta förtelmesen szegényes a mozgás kultúrája a játéknak és ha ez nem elég mikor leugrok közel fél méter magasságból azt a játék úgy reagálja le mintha egy panelház első vagy második emeletéről ugrottál volna le :DD ezek melett nem mindig hajlandó a földre érkezni a karakter inkább 20cm-e a föld fölött landolok :/ .
Questek sablonosak semmi új nincsen bennük inkább a szokásos öld meg ezeket a mobokat és vigyél el valamit valakihez esetleg találj meg valamit. Grafikára is kitérnek ha már voltak olyan kedvesek és megerőszakoltak az U3 engint :( szóval a karakterek inkább hasonlítanak viaszbabákra mintsem egy normális karakterre :/ . Ezt már csak a környezett tudta megfejelni mert sivár és szegényes illetve a műanyag hatást kelti így hiába U3 engine ha nem tudják használni :(
Akkor beszélek egy picit a "Non-Target" rendszerről illetve a live combatról is :) sajnos a játék mind2 dologtól távol áll, hogy miért is?
Mivel a non-target rendszer lényege az lenne hogy egy cél kereszten kívül semmi segítséget nem kapsz, na már most egy a lock-on dolog nem éppen kis segítség :) mellette míg más célzós játékok tényleg a célzásra hagyatkoznak addig itt ez félig igaz. Live Combat: hát ez az evade dolog ami a játékban van maximum PvP-ben fog rendesen működni mivel a mobok illetve a bossok nemigazán képesek gyorsan reagálni :/ lazán odébb sétálhatsz amíg elkezdi a skillt illetve le animalja kivételt képez pár boss. Action mmohoz képest elág hülyén adja ki magát amikor egy gyermeteg lövésért meg kell álni, illetve a skillek többsége mozgás közben nem használható. Mappok enyhén kidolgozatlanok és ez igaz a városokra is.
Pozitív:
Politika rendszer de sajnos ilyet már láttam persze ez picit tovább van fejlesztve pl.:Archlord,Lineage II ezeknek a keveréke pár sajátos dologgal kiegészítve, de így is tetszik :)
Skillek nem néznek ki rosszul persze azért nem is olyan nagyon látványosak vagy kidolgozottak de azért jó :)
OBT alatt az area chat :D ez volt talán a legnagyobb pozitív dolog a játékban igencsak elszórakoztatott engem :)
Észrevétel:
Ez egy picit flame lesz de hát muszáj :) szóval látom nagy sírás alakult ki a játék cenzúrája miatt, na mér most nemtom miért kell ezen felkapni egy olyan játékban ahol mosómedvéket illetve aranyos kis kopasz patkányokat lehet kreálni, ezek melett a táj is túl gyermeteg egy picit de az i-re a pontot a féregjáraton át közlekedő pegasusok tették fel. Ezek melett szerintem nem kéne reklamálni a cenzúra miatt.
Flame:
Ha már szokás szerinte 10 támadjatok Fincsit :D azért nem kéne azt állítani, hogy Fincsi fröcsögte szét a másik blogot mivel ha jól emlékszem olyan jártak oda a játékot szidni vagy csak vitázni Fincsivel akik már rég nem játszottak az adott játékkal szóval mielőtt mutogatni kezdtek rá még ha mondjuk valamikor nem is volt igaza amit nem láttam azoknál a hszk-nél amiket olvastam akkor is nem ő "fröcsögte" szét a blogot hanem azok az emberek akik úgy vizáztak vele, hogy nem igazán a témához szóltak hozzá és legfőképpen nem is játszottak a játékkal.
Alientor látom te egy vicces fiú vagy :D de szerintem neked elkéne egy szemüveg ha erre a grafikára azt mondod hogy olyan jó :)
Cence neked csak annyit mondanék hogy nem akarsz elmenni mentalistának? :) Már csak azért is mert te mindig jobban tudod, hogy mit gondol vagy gondolt a másik még akkor is ha az illető mást állít.
Traki neked meg csak annyit hogy :DDD kivetted már a hűtőből a gépedet? :D amugy meg mizus? :P
A végere egy pontszámot is érnék a játékhoz az meg valahogy így fest a saját véleményem szerint 5,5/10 és sajnos én is úgy érzem mint Belton, hogy ez a játék AAA game létére nem igazán üti meg egy P2P szintjét maximum egy nextgen F2P játéknak felelne meg.
Végére még annyit lehet szidni ha gondoljátok de ezt a kritikát nem azért írtam hogy fikázzam a játékot vagy bármiféle flame háborút indítsak csak azok akiknek nemvolt esélye kipróbálni azoknak mutatom be a véleményem illetve tapasztalatomat a játékkal kapcsolatban. Illetve sorry azért a pát személyeskedés miatt amit belevontam csak muszáj volt reagálni rá :/
ui.:Az Area chates dolog amit írtam fentebb hogy jól elszórakoztatott az sajnos a flame volt ami 2 troll tábor között folyt :( az egyik fikázta gusztustalan módon a játékot az OB ideje alatt illetve DIO 3 OB-ra invitálták az embereket. A másik fél meg azok a fanatikusok voltak akik a normális kérdésekre illetve kritikákra a játékkal kapcsolatban alpári módon reagáltak illetve különböző trágár szavak írtak rájuk vagy csak simán valamelyik meglévő vagy hamarosan megjelenő játék fan táborát szidta mivel ő úgy gondolta hogy az illető oda tartozik. (És ezek az emberek azok a trollok akik még meg is vették a játékot remélem nem sok van belőlük)
Na ennyi volt a gyereknap mára :) akik megvették azoknak sok sikert illetve jó gamelést aki meg csak tervezi megvenni annak tudom ajánlani mások kritikáit illetve újságok,blogok és videok megnézését, hogy valamilyen személyes rálátása is legyen a játékra.
Trolloknak meg csak annyit hogy nem akarok flame wart de mielőtt hülyeséget írtok gondolkodjatok picit szerintem ;)