Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• Vicodine
    Mutasd meg azt a postomat, amiben hangoztattam, h "az én játékom sokkal jobb"!!!Na ugye, nem is irtam ilyet ,akkor meg??Kis suttyo ...
    Meoh:egyetlen egyet kommenteltem amiben leirtam a véleményemet , utánna ugrottatok rá, és aztán mégegyet irtam.Tényleg hihetetlen sok poston keresztül fikázom a ti kis játékotokat, csak irtam egy saját véleményt, de vaze itt egyböl 10en ugranak az embernek h a fenébe mer itt valaki a teranak a saját oldalán negativ kritikát irni erröl az istenkirályrol..??!!! Szálljatok már magatokba, én pont az a fajta ember vagyok aki rohadtul elismeri ha hülyeséget irok és kiderül, de itt a többség nem ezen a szinten mozog, téged nem ilyennek ismertelek meg de ugylátom te sem ütöd meg a mércét. Alapbol a nevem miatt ugrottatok rá a kritikámra, és elfogultság beszél belöletek velem szemben,ennyi...Elfogadom h másnak tetszik, ez igy jo, de a negativ kritikáknak is ugyanakkora teret kell adni mint a pozitivnak, ergo ha én kielemzem az összes szarságot amit találok, akkor ahoz ugyanakkora jogom van mint nektek az istenitéshez, ezt meg ti is fogadjátok el.És ennek semmi köze nincsen ahoz, hogy játszom-e vele vagy sem