Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
Vicodine #1699 Cence,minden elfogultság és szemellenzés nélkül mondom, hogy iszonyatos csalodás, annak ellenére is, h semmi elvárásom sem volt teraval kapcsolatban.Legnagyobb csalodás a grafika volt, a karakterek egyszerüen szánalmasak, a táj gyönyörü és hangulatos, de ami a lényeg a karik, azok vicc kategoria.Irányitás sem hozott semmi ujat, ezt a minöséget hozta már régebben más mmo is.Viszont az a fantasztikus unalomba fullado "kalandozás" ami vár minden kedves tera fanra, az azért nem mindennapi.Én nem reménykedem tera bukásában,se több se kevesebb nem lesz nekem azzal, de olyan emberek is teljesen egyetértenek velem nem is kevesen, akik amiota meglátták az elsö infokat terarol, arra hokiztak.bár elég csak forumot olvasni...Amugy cence,valoban konkurens lesz tera,ő lesz a sereghajto hátulrol a topplista végén..:DD
Xerb:mert szerinted a te véleményedre ad vki??:DDD Tudom persze,emos haverod meg a többi hivő:DD Na de majd jön menorel az igazságoszto és töröl és banol és vége lesz itt minden véleménynyilvánitásnak ami nem fényezi terat:)Na jo játékot skacok akinek tetszik tolja ezerrel,de azert ha a szivetekre teszitek a kezeteket és öszintén véleményt kell alkotnotok biztosan érzitek ti is h ez kevés manapság egy "next gen mmo"tol!
Psychedelic:nemhiszem h bárkinek is örömöt okoz,egyszerüen csak véleményt nyilvánitottam,vagy már ha vkinek nem pozitiv és tömjénezö véleménye van egy álltalad kedvelt játékrol,akkor az az ember csak is bukást kivánhat??Te suttyozol itt bárkit is atya ég komolyan,toljátok ezer évg meg 5 napig kellenek a töltelék mmok is a piacra ettöl olyan szép minden