Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• Psychedelic #1688
    Ahoz képest, hogy leirod nem akarsz flamet indítani, csak sikerül előszedni azt a tuskó stilust, amivel mást nem lehet mint flamet generálni. Mondjuk többet nem is vártam tőled.

Arra azért kiváncsi lennék, miért okoz örömet egykét suttyónak, ha megbukik egy játék, amivel ő nem is akar játszani, mert mondjuk nem tetszik neki.

Engem a GW2 nem érdekel, de remélem jó játék lesz, és sikeres, mint ahogy szeretném, hogy sok más egyéb mmo is sikeres legyen, szerintem ez mindenkinek jó. Tényleg nem értem, másoknak miért okoz örömet az, ha megbukik egy játék, amivel x db ember szivesen játszik.

De mind1, kívánom, hogy az legyen a legnagyobb örömöd az életben, hogy megbukjanak olyan játékok amik neked nem tetszenek.