Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• Psychedelic #1515
    Senki se mondta, hogy alapkövetelmény a 2500k meg a 6950, de szerintem nem véletlen hogy te is 4 magos procit ajánlottál és nem 2 magosat. Az SSD valóban nem csinál több fpst, viszont jelentősen gyorsul a töltési idő. De ne magyarázzunk bele olyat amiről nem beszéltünk, senki nem mondta hogy ilyen gép kell, azt mondtam, hogyha tökéletes futást akarsz minden körülmények között egy 4-5 éves konfig már kevés lesz hozzá és az 5770 meg az x4-es gép nem 4-5 éves konfig, mint amilyen az enyém volt, vagy mint amik fel lettek sorolva.

Viszont én ha már új gépet vettem, nem akartam több éves technológiát venni, rakhattam volna bele 4 giga ramot, de akkor 1 év mulva lehet vehetek bele még 4 gigát, vehettem volna fele ennyiért videókártyát, a 9800 gt után nagy előrelépés lett volna, de akkor lehet 1 év mulva cserélhetem le, mert kijön xy játék, amihez már nem lesz elég egy jelenlegi 30-35 ezres videokártya, vehettem volna bele 20k-val olcsobban procit, aztán késöbb ugyanugy kiadtam volna azt a 20k-t ha nem többet, amikor már kevés lesz az a proci. Sőt azt is csinálhatnám mint a munkatársam, aki 1 év alatt többet költött használt videokártyára mint amibe a 6950 került, mert mind elszált neki 1-2 hónap után és garancia egyre se volt. Annyi hogy én nem olyan gépet akartam, amin most a tera tökéltesen fog futni, hanem olyan gépet, amivel még jó darabig ellehetek.

Szerencsére a 47 ezer forinton felül ami kell a megélhetéshez tudok félretenni annyit, hogy 4-5 évente letudjam cserélni kompletten a gépemet, egy jóval erősebbre.