Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
Psychedelic #1511 Nah igen, nekem a régi gépnél is 1680*1050 felbontás volt, a mostaninál full HD, azért ez sokat számít a teljesitménynél. Mondjuk, én még ezt a 24-es monitort is kicsinek találom, szerettem volna egy 27-est legalább, de ilyen szar euro árfolyamok meg árak melett, arra már nem volt keret.
Persze nem használja ki a játék a procimat, de nem is 1 évre terveztem vele, 3-4 évig még szeretném ezt a procit hajtani. Mondjuk a te procidat pláne nem használja ki, igaz gondolom te nem is tera miatt vettel i7-et.