Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
1280x1024 ben nincs gond, tehát fejlesztésre egyenlöre nincs szükség (pénz sincs rá de ez nem is lényeg most). Ez nem full hd, ezt bírja a samsung monitor. Monitor tervezést meg még ugyse tervezek a közeljövőben :). Én elhiszem, tudom miről beszélsz, de mielött nekem is ilyen configom lett volna mint ami most van olyanom volt mint neki, és bár 30-40 ember pvp jénél azért lejebb kell venni a grafikát, de élvezhető és nem képkockákat nézel, ezen felül nincs gond. Persze ezt is befolyásolja sok minden, (lásd nem első generációs a procija mint az én régim volt.) Per pillanat amugy a különbség tényleg annyi, hogy mig ő mondjuk egy velikában, vagy nagyobb pvp ben ugyanazon a felbontáson és grafikai beállításon mint én, kicsit szaggat. Viszont ha lejebb vesszük akkor nincs gond. Nekem meg livestream és fraps+mass pvp ben jelentkezik elöször az ilyen.
De azt is vedd, hogy amit pl te említettél konfigot, és felhasználtságot, pl azt pedig nem használja ki a játék. Ergo csak TERA miatt felesleges. (hisz a procid felét nem eszi meg a játék)