Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• Psychedelic #1506
    Nalam is billentyüzet mutatja, de 20-30%nál jóval többet mutat.

Mindenesetre, nálam a 2 magos géppel, folyamatosan 100%-on pörgött a cpu, és ha 30-40 ember harcolt körülöttem már játszhatatlan volt számomra 0-nal nagyobb beállításokkal.
    Persze annó wow-ot is toltam 1 magos procival, fos videokártyával, raiden volt jo esetben 10 fps-em, játszani lehetett vele úgy is, sőt még élveztem a játékot, de attól még szar volt, és jóval könyebb lett a játék késöbb amikor új gép után lett normális fps, és mondjuk pvp-ben ha igy leesik az fps, az minden csak nem előnyös.

De én tartom magam ahoz, hogy manapság, ha úgy akarsz játszani, hogy élvezhetően fusson, és emelett, ne egy 1024x768-os felbontáson kelljen tolni, hanem mondjuk full HD-n, és azért még nézzen is ki valahogy a játék, már nem elegek ezek a 4-5 éves konfigok, mint amilyen az enyém volt, vagy a barátnődé.