Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• Psychedelic #1500
    2 mag már egy kicsit kevés mmo-hoz, az én régi gépem is c2d volt 2.8 ghz, 9800GT 1gb, meg 4 gb ram, és piszok szarul futott, még szintezni lehetett vele, de ha tömeghez értem, mondjuk pvp, akkor vége volt az egésznek, totál 0-ra kelett vennem a grafikát, a hegyek a háttérben fekete lapok voltak kb, akkor volt 30 fps-em. De ezen már nem kell meglepődni, azt a gépemet, 2007 végén vettem, közel 5 éves volt, eljárt felette az idő, mint ahogy a haverod gépe felett is. Új gépet kell venni.

Az új gépemben, i5 2500k-van, 4,4 ghz-re huzva most, és igy is 50-60%on használja, akkor ebböl tisztán látni egy 2,5-3 ghz-es 2 magos semmire sem elég. Mellé van most 8 giga ram, 6950 2gb, meg SSD is sokat számít, a legnagyobb tömegben sem esett az fps 60 alá. Én is kb csak Tera miatt vettem új gépet. Egy normális MMO-hoz kell, már aion is élvezhetetlen volt a régi géppel, hiába futott tökéletesen a legtöbb FPS pl.