Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
Ezt az emailt kaptam reggel 07:00-kor:
We detected an attempt to access your account by an unauthorized device. The device used to access your account was not used before and is therefore not registered as trustworthy.
If you wish to add this device to your trusted device list, please enter the activation code below in the authorization field of the account system.
Activation code:
ABCDE( ez nem az a kód amit megadtak)
Nem vagyok perfekt angolból :)