Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
IceFlowerly #1257
(elítélésem abból adódott, hogy én ilyet soha nem mondanék)
és minden kijelentett mondatnak szokott valóság alapja lenni.
Élősködik szót nem értem. Kifejtenéd?(inkább ne)azt hiszem olyan régre nyúlik vissza ez az egész história, hogy 1nem tartozik rám
2szerintem felfogni nem tudnám
(és nem tartom magam Mátyás Királynak sem)
Semmit nem kértem számon :)
Kijelentettem hogy nem szép dolog ilyet tenni vagy mondani ennyi.
DE én szemszögömből is nézd meg, hiszen mint írtam nem ismerem ennek az eposzi vitának az igazi mibenlétét.
Én csak 1 szerény blog látogató vagyok mind2 félnél akit 1 videó köszöntött a minap, hogy többet nem fog Vod látni mert...
Talán inkább rendezniük kéne a vitát, persze ehhez 2 fél kell
(nem halok bele ha nem lesz Variance, Fearless, VoidWalkers , mert ezek csak nevek)
Te idézeted
"Veled az az egyetlen bajom hogy ezt te úgy kérted számon 2x is mintha ez bizonyított tény lett volna"
Saját idézet
"Biztos vagyok benne senki senkit nem fog gankelni!
Csak megy a szájkarate!"
Most erre mit mondjak?