Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• Cence
    Én elég régóta követem ahhoz az eseményeket hogy tudjam hogy Dante az olyan embereken élősködik akik nem kérdőjelezik meg amit hallanak. Elég könnyű a helyzete ugyanis se a blog se Menorel személyesen nem szokott reagálni semmire. Szóval innentől Dante azt mond amit akar. 17 percen át a saját sérelmeiről beszélt nyilvánvalóan úgy hogy végig az igazat mondta.
    Én csak azt szeretném ha elkezdené tényszerűen tálalni a dolgokat, bizonyítékokkal alátámasztva. És kezdhetjük az "Azt tervezi az egész Variance és az ott lévő összes magyar hogy titeket akarnak gankelni napi váltásban egész álló nap" mondattal. Veled az az egyetlen bajom hogy ezt te úgy kérted számon 2x is mintha ez bizonyított tény lett volna.