Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
IceFlowerly #1254 Szervusz!
Pve-n vagyok :)
1.Senki nem írta rád hogy diszleksziás vagy!
2.Nem látok mélyen a dolgokba nem vagyok, voltam része Dánte verbális cselekedeteinek!(Csak szimpatikus ahogyan a Vodjait csinálja)Legalább is engem jobban feldob mint a Kr Livestremaket nézni.
3.Én tudtommal nem illettelek negatív jelzővel.(Pvp-vel nincs gondom csak nem értem miért kell olyat ígérgetni, hogy az összes Fearless-es emberkére rámásznak és nem hadják questelni őket napokig(persze 150-50 ellen)(Csak mert az van feje fölött ami)Tehát ha belépnék abba a guildba és ott akarnék játszani akkor már ne is fizessek elő vagy mi?
4.(milyen mentalitás az kérdem én, hogy ellehetetlenítjük más emberek játékát)pl. én nem tettem semmi rosszat de ah Fearless lenne a fejem fölött akkor rettegnem kéne vagy mi?
5.Egész nap Pt-t kerestem és ha kérdezték a guildban hogy jönne-e valaki mindig jelentkeztem.( A gonosz jelzőt meg most aggattad a Variance-ra, mert én ilyet nem mondtam, csak annyit hogy ott milyen a keménymag,és ha elolvastad volna amit írtam akkor azt is láthattad volna, hogy azt írtam a viselkedésükre:
(természetes és én meg is értem azt)
IGN.: Whiteliliom