Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• Cence
    "Egyébként nem is volt gondom amíg azt nem halottam, hogy csak azért mert mondjuk Pistibácsi guildja lesz a fejem fölött a fél Magyar társadalom üldözni fog, 1 kihangsúlyozom FIZETŐS játékban.
    (ezzel ellehetetlenítve a játékélményemet)
    Kérdem én milyen hozzáállás ez?"

És ezt onnan tudod hogy? Ja hogy Dante azt állította. :)

"Azt tervezi az egész Variance és az ott lévő összes magyar hogy titeket akarnak gankelni napi váltásban egész álló nap"

Ez neked tényleg reális? Egy minden szervezettség nélküli gyűjtő guild ahová akárki csatlakozhat az ezt tervezi? Anélkül hogy lenne bármiféle vezetőség, hierarchia vagy kommunikációs csatorna?
    Ha már olyan rohadtul megbízol Danteban hogy instant elhiszed ezt akkor legalább próbáld átgondolni hogy ez mennyire reális. Mert én nem látom hogy bááármilyen bizonyítékkal előállt volna arra hogy őket 150 ember fogja gankelni 24/7. Mondott valamit amit te instant benyeltél. Ha pár oldalt visszalapozol pont emiatt kellett már egyszer hivatalos bocsánatkérést írnia. Mert valótlant állított. Szóval még mielőtt ennyire felháborodsz hogy milyen hozzáállás ez esetleg meggyőződhetnél arról hogy egyáltalán igaz e. De nyilván Dante készségesen fogja bizonyítékokkal alátámasztani az állítását nem csak vadul dobálózni hangzatos szövegekkel.