Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• Psychedelic #1252
    Kedves idegen, a diszlekszia, és a diszgráfia, nem egyenlő azzal, hogy valaki helyesírási hibákat vét, sajnálom hogy te ezt eddig nem tudtad. Lehet nem írtam helyesen, nekem mindent alá húz, mert nem magyar nyelvü a böngészőm, és az angol szavakat nem huzza alá, és hajnali 2-kor nem is volt kedvem figyelgetni. Ellenben szerintem értelmezhető volt a szöveg amit irtam Danteval ellentétben, ajánlom figyelmébe pár írását.

Mindenkinek van joga videot blogot stb készíteni, ahoz nincs joga, hogy másokat köpködjön amiért nem rakják ki egy blogra mondjuk a videóját, vagy amiért nem foglalkoznak a klánjával egy blogon, vagy amiért unják a butaságiat, és stb.

Bohóc vagy te nem HC gamer, és csak hogy tudd, ez minden pvp játékban igy müködik, leölök valakit csak mert XY a klánja. Mint ahogyan CS-ben ha CT vagy lelövöd a terroristákat, lehet tök jó arcok, nade akkor is ellenség, igy megy ez mmo-ban is, az én nevem felett ez van, a másik neve fölött meg amaz, nem szeretjük a leadert, leöljük az egész klánt.
    Akinek nem tetszik irány Pve szerver, ott nem fogja leölni öket egyik csúnya klán sem.

Amugy meg, az ne okoskodjon, aki egy 130-150 fős variance klánban, nem tud magának partyt találni. Persze TS az nincs, gondolom nem is irtál senkinek hogy partyztál, ültél a seggeden és vártad, hogy majd menorel whisperel neked, hogy szia nem akarsz velünk 3-4 órán át partyzni? Illetve ezt meg kellett volna tennie még 100 másik emberrel, hogy aztán a nap végén, senki ne tudja azt mondani, micsoda gonosz emberek játszanak ebben a varianceban.