Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• IceFlowerly
    Hát szerintem kicsit félreértelmezed a dolgot vagy szimplán kiforgatod
    V Guild ill HC része ami igenis van és létezik akik Kr playerek, kár tagadni.
    Részben ők vezetik a guildot,
    és mint mondtam nincs is ezzel gond, lentebb elmondtam miért nincs és miért természetes ez.
    Am meg lentebb írtam azt is (antiszociális keménymag) HC gammernek
    az nem pt, hogy megy 1 kör secret base-t és itt magamra célzok
    ,de ez is ki fog alakulni mikor már csak tényleg azok játszanak akik súlyos összegeket fizetnek a játékélményért :)
    Ui.: elsőre is értettem hogy mi a Variance (Guild) célja és létezésének tárgya. (Blog, honlap látogatotság növelés)
    Megint le kell írnom ezzel sincs baj, azért írtam ide, hogy a betévedt player elolvassa ezen sorokat és arra ösztönözzem őket, osszák meg pozitív ill. negatív tapasztalataikat.

Egyébként nem is volt gondom amíg azt nem halottam, hogy csak azért mert mondjuk Pistibácsi guildja lesz a fejem fölött a fél Magyar társadalom üldözni fog, 1 kihangsúlyozom FIZETŐS játékban.
    (ezzel ellehetetlenítve a játékélményemet)
    Kérdem én milyen hozzáállás ez?
    IGN.: Whiteliliom