Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
IceFlowerly #1242 Sziasztok!
Én két guildba léptem be idáig, ezzel kapcsolatban megosztanék pár általam szerzett tapasztalatot.
Variance- nagyrészt a főbb (VETERÁN) tagok inkább egymással vannak elfoglalva, nehezen segítenek másoknak vagy engednek maguk közé másokat( nehezen értik a humort), ami egyébként egy jól megszokott társaságnál teljesen normális.
Viszont akkor nem kéne nagy guildban gondolkodniuk mivel teljességgel antiszociálisok és alkalmatlanok eme feladatra.
(sok (tapasztalattal) rendelkező játékosok)
(Akik azt hiszik magukról hogy okosak)
Miközben jelenleg ők is tanulják a játék csinnyát-binnyát, csak ezt nem ismernék be soha.
VoidWalkers- csak pár szóval tudnám jellemezni őket: segítőkészek,barátságosak,örömmel partyznak és mutatnak meg új dolgokat nem néznek le mert te nem wow-oztál 1000évet és számodra idegen ez a egyáltalán nem új harcrendszer egyébként.
Véleményem meg a magyar online játékosokról, akár hol, akár mikor meg tudják mutatni, hogy ők legbunkóbbak, legirigyebbek egymás cuccaira.
Mint ahogy a törökök meg a németek a legjobban csalnak :)
Persze 1 fizetős online játékban ez még rosszabb lehet
(mert ő fizetett érte és akkor neki már bármit tehet), mint mikor a Magyar kimegy külföldre nyaralni, legtöbbjük olyan mentalitással rendelkezik hogy én szégyellem magam.
Hozzá tenném minden nap mikor leülök a gép elé első dolgom megnézni a Variance honlapját és Feaerless Vodokat nézni
és megmondom őszintén én a Fearless & VoidWalkers mellett döntenék.
További jó játékot mindenkinek!!! Ign:WhiteLiliom