Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• Psychedelic #1240
    Ha kell egy váll ahol kisirhatod magad, csak szólj nekem, átérzem a fájdalmad. Najó nem.

Csak magadnak köszönheted a dolgokat, még semmi probléma nem volt közted és a variance között, én már akkor azt mondtam ez az egész fearless dolog, meg nagy magyar klán dolog, egy faszság. Már abból lehetett tudni mi lesz, ahogyan azt csináltad. Már akkor azért hisztiztél, hogy miaz, hogy vki más is akar klánt, és hogy mit képzelünk mi magunkról, köcsögök vagyunk, mert miattunk nem lehet nagy magyar klánt csinálni.
    És ebből a videobol is az jön le, hogy csak egy hatalommániás gyerek vagy, aki szerette volna ha mindenki az ő seggét nyalja, az ő klánjában játszik, az ő blogját olvassa, és majd hogy téged raknak venarchnak.

Ha van x ember aki nézi a videoidat, és szereti stb, miért nem tudsz neki örülni, és miért kell hisztizni, ha vki meg nem szereti. A variance blog volt elöbb, és te hisztizel, hogy akarsz csinálni egy másikat, és az valakinek nem tetszik? Ott van wownál az FS, amikor valaki akart másik blogot csinálni wow alapra mi volt, öt is kiröhögték, és elmondták, hogy kurvára nem kell még 1 blog.

Viszont jól szórakoztam ezen a videon, föleg, amikor 1 mondaton belül többször mondasz ellent magadnak. És nekem is van ismerősöm aki diszleksziás, de ö simán nem ment fórumra irogatni, mert tudta mik a korlátai, nálad meg itt a nagy magyar klán ötlet, és nincs egy ember, aki mondjuk a recruit szövegetek megtudná irni rendesen, ugyanis olvashatatlan és sokszor értelmezhetetlen. Az ilyen dolgokkal járatod le magad, és mutatod meg mennyire amatőr vagy.

Nah mind1, nem folytatom ez nem az én harcom, de szerintem ritka gyerekes az amit csinálsz, senki nem kiváncsi a hisztidre, és a fájdalmadra, az élet kemény, és osztja a pofonokat. Azt az időt amit meg ilyen videokra pazarolsz, inkább állás keresésbe fektesd, aztán majd akkor rájösz, hogy az életben nagyobb problémák is vannak, mint hogy valaki a saját blogjára nem rakja ki a te videoidat, mert esetleg nem tartja rá érdemesnek.

Ha pedig egy tanácsot elfogadsz, a sérelmeidért 1 módon tudsz elégtételt venni, összehozol egy fasza csapatot fearless néven, és lenyomjátok menoreléket. Ennek van súlya, az ilyen videoknak nincs. A nyálát verni mindenki tudja, de ez egy játék, és a játékban kell megmutatni, hogy mit is érsz, és mit is ér a te csapatod. Ha pedig még azelött elbukik valaki, hogy a játék elindulna, akkor nem is volt elég a feladathoz.

Sok szerencsét hozzá.