Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
Rorgosh #118 Én is aion-t tolok jelenleg, és elárulom, nem vagyok elájulva a cleric skill listájától. Kevés skillje van a clericnek, lehet, hogy 50-en sok, de most 34-en 1! teljes új skillt kaptam.
Van egy 42-es gladim is. A skillek ott katasztrófák. Pl. nincs elég aoe skill, hogy aoe-zzak, ellenben az aoe skillek nélkül még egy templar is jobban sebez nálam (van templarom is, onnan tudom). Az pedig, hogy a feltételes skillek szinte csak akkor jönnek be, amikor már rég nincs rájuk szükség, vagy ha ezért meg kell törni egy chaint, nos, hagyjuk. Mert meg sem éri törni miattuk a chaint.
Ellenben az, hogy egy ranged hit akkor is utolér, ha közben fedezékbe húzódtam, nos ez sok mindent elmesél a point and click rendszerről.
És hogy a non target rendszerben nem lehet pvp-zni. De lehet, csak hozzá kell szokni, hogy nem 3-4 gombnyomás egy ellenfél. Túlélhető lesz a pvp, ami nem baj, mert ez hozza majd ki, hogy ki mire képes és hajlandó.