Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• Gear
    Sosem értettem hogy ha valakinek nem tetszik egy faj minek tiprodik rajta ennyit. Egyikkel sem kötelező játszani az meg hogy ki milyennel tolja ízlés dolga. Elin sorcerert meg Aman slayert vagy zerkert tervezek megjelenéskor alkotni mert nekem ezek tetszenek. Nem akarok gizda vékony karakterrel suhogtatni egy majd 2 méter hosszú pallost sem pedig egy böszme izomaggyal nyomatni a spelleket.
    Elf/Castanic csajok nagyon szépen meg vannak rajzolva de nem tetszik ahogy riszálják magukat castolás közben ellenben az Elin olyan kis aranyos(jöhet a pedo flame)plusz nagyon jók szerintem a castolás animációi.