Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• kakimakika
    Csak egy dolgot nemnézel L2ben,mégpedig azt,hogy ott a grind élvezetes,mégpedig azért mert folyamatos pvpvel van tálalva:"kseltél kisköcsög..?!! " és fekszik az ember,az hivja a haverokat és már megy is a mass pvp,sosem lehetett nagyszinten ugy fejlödni fél óránál többet egyhelyen, hogy ne lett volna mellette még egy óra pvp,na meg a siegekröl nem is beszélve,izlések és pofonok ugyebár ez tény,de az is h ezt egy darabig senki sem fogja überelni olyan a hangulata,igy 4 év L2 után vágytam már kis ujdonságra azért hagytam abba,meg sokan azért mert 1-2 óra játékidö után következtetést vonnak le róla,de az tény és valo hogy kisszinten szopokás,utánna meg eszméletlen pvp élményt nyujt.ezt az egyet sajnálom aionban hogy lett ez a 2 frakcios dolog,nem pedig L2 mintájára akit érek ütök style,de terában ez az egy pozitivum lesz azért szerintem:)bár igy skillek nélkül nemtudom hogy milyen pvpk lesznek,ez egy mmo akar lenni elvileg de vagy vmi nagyra készülnek,csak még ök sem tudják,vagy vmi atom nevetséges kis csumplika lesz és mehet a levesbe.ha megjön euba mindenesetre kiprobálom majd a bétáját az tuti,de ez a fpses irányitás...