Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• Tyrpak
    Mert én ilyen mazo típus vagyok, megpróbáltam elolvasni pár küldinél, hogy mit is ír a mob.
    Aztán utána többet nem vetemedtem ilyen botorságra.
    A cutscene-eknél is aion utánérzésem van, hogy bemutatjuk a nagy boss-t, de igazából értelme nuku.

A küldik szerintem elviselhetőek, viszont a repeatable küldi, hogy ölj meg 15-öt abból a mobból, amire mindenki vadászik, és sehol egy belőle, na az idegölő.

Egyébként olyan vegyes az érzésem a mob AI-vel kapcsolatban, van, hogy abszolút buta és inkább idegesítő, és van, hogy csak pislogok, amikor pl. a mob cikk-cakkozva fut felém, és úgy kell a célkeresztben tartani.