3809
Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
#1136 elképzelhető, hogy ez csak nekem új, de ez a skill calculator elég pofás, lehet vele szépen tervezgetni -
#1135 grind az amikor már nincs quest így kiesik az azért járó xp jutalom így "kénytelen" vagy szimpla mob gyakásból származó xp-el fejlődni .
szerintem. -
#1134 Szerintem te nem vágod mi az a grind.
Archerrel meg ne játsszál, mert ahogy olvasom az nem megy. Jobb lesz neked a melee. -
#1133 Valaki válaszol az #1121 ben feltett kérdésemre? -
Alienator #1132 Nem lenne ez rossz, ha nem grind lenne a fő küldetés irányzat, és nem lenne tele 12 éves kislányokkal meg hörcsögökkel.
De ami a legjobban kiakasztott ez az "arcser vagyok de azért gyere közel bár ranged vagyok" dolog. -
Tyrpak #1131 Mert én ilyen mazo típus vagyok, megpróbáltam elolvasni pár küldinél, hogy mit is ír a mob.
Aztán utána többet nem vetemedtem ilyen botorságra.
A cutscene-eknél is aion utánérzésem van, hogy bemutatjuk a nagy boss-t, de igazából értelme nuku.
A küldik szerintem elviselhetőek, viszont a repeatable küldi, hogy ölj meg 15-öt abból a mobból, amire mindenki vadászik, és sehol egy belőle, na az idegölő.
Egyébként olyan vegyes az érzésem a mob AI-vel kapcsolatban, van, hogy abszolút buta és inkább idegesítő, és van, hogy csak pislogok, amikor pl. a mob cikk-cakkozva fut felém, és úgy kell a célkeresztben tartani. -
Alienator #1130 Arcserrel :) -
#1129 Nem is csak olyan van. Nem tudom Te mivel játszottál... -
Alienator #1128 "assa? olyan van ebben ajátékban?
istenem.."
Poénból írtam neki, ezért a smiley a végén. Nem tűnt fel?
debutavagy -
Alienator #1127 Persze legyen ilyen de ne CSAK ilyen. -
#1126 Nagy grind, hogy ölj meg 10 ilyet meg 10 olyat. Pont, hogy nem grindes, mert questekkel lehet a legjobban fejlődni. A quest fel is öltöztet és jó cuccokat ad.
Ha nem kéne mobot csapkodni, akkor mi értelme a target-less combat rendszernek? -
Alienator #1125 annál* -
Alienator #1124 Na csak hogy konstruktívan hozzájáruljak a topikhoz, leírom archer tapasztalatomat. Nálam csak az a kaszt jöhet(ett) szóba…
Pozitívumok:
Nagyon szép a játék
Full HD-ban minden maxra tolva sem szaggat (SWTOR lehet tanulni)
Jó a harcrendszer
Jók a karakterek és a mobok animációi
Negatívumok:
Kisnyúl + Hörcsög + Kisállatfarm
Nincs grind.. DE VAN csak küldik mögé bújtatva, az elején legalább is minden küldi hogy ennyit meg annyit ölj meg
ezért fantáziátlan küldetések, grind
Archernek a sebzése anál nagyobb minél közelebb (!!!) van a target??? Ezek az idióták nem vágják hogy az archer ranged kaszt?
Halálnál nagy eséllyel törik a kristály vagy gem vagy hogy hívják itt. Ami nagyon drága. Mint az aionban az enchant vagy milyen dologk hogy tört és buktad. Komolyan ezeknek a koreszoknak ez a menő hogy farmolj pénzt mert törik valami?
Szóval a pvp életben tarthatja de sztem bukik mint a többi koreai fos.
-
#1123 nincs stealh klassz..
nem nekem szólt a komment, de mivel szte ati gondok vannak és béna cence (fingom nincs ki az), így a komment minőségét próbáltam érzékeltetni:-) -
#1122 néztem videót, ahol az end game insta egyik bossát tankolja a warrior, nekem nagyon tetszett
mondta is aki a VODot csinálta, hogy papír a lancerhez képest, viszont mozgékony, és éppen ezért úgy kell vele tankolni, hogy folyamatosan pörögsz/mozogsz/gurulsz/dashelsz/franc tudja mit csinálsz
kitankolta rendesen, aggrot is tartott, szóval elvileg jó az -
#1121 Most regiztem a játékra , a beka key még attól meg fog jönni vagy mind elfogyott? -
Tyrpak #1120 Csak én nem találtam meg, vagy itt nincs stealth class?
Warriort kipróbáltam, hogy rugó stílust lehet-e vele, de nagyon nem.
Szerintem warrioron még állíthatnának, mert most tanknak meg dps-nek se az igazi (lancerhez és berserkerhez képest) -
#1119 sztem meg leszarom..
assa? olyan van ebben ajátékban?
istenem..
-
Alienator #1118 Szerintem ez se szereti az ATI kártyákat (ahogy más játék sem). -
Alienator #1117 Cence itt is assa vagy? És olyan noob mint az aion-ban? :) -
#1116 Vagy egy swtor, 10vs10 és máris élvezheted a diavetítést. -
#1115 nekem 50-100 ember körül se nagyon van problémám, tehát nem egy Aion, a játék teljesen jól van optimalizálva. -
#1114 igen, ez lesz az:D Nagyon ritkán fordul elő, de akkor vicces tud lenni(. SSD-től tolom én is... Na sebaj, azért nem egetverő probléma, csak érdekesség -
#1113 Nekem az fps játékban 40-70 között mozog(max. graf. beállítások 1080p). Az első teszten volt egy tánc party a kezdőhelyen. 130-160 karakter lehetett kb. 15-20 FPSt láttam. -
Tyrpak #1112 Nem tölti be, mint spaceholder, ilyen 2d körvonal kékes rács effekttel?
És utána rendesen megjelenik, ahogy betöltötte a dolgokat?
Mert az nem videókártya, hanem merevlemez.
Bár nekem még ssd-ről is előfordul néha, hogy pár másodperc mire megjelenik a pc/npc. -
Tyrpak #1111 Nagy kérdés: legnagyobb "tömeg", amivel játékban találkoztam, az 4 játékos volt, hogy alakul az fps, ha többen vannak pvp-ben és harcolnak?
Megint csak azért, mert nem akarok ilyenen szívni. -
#1110 Hali. előfordul-e másnak is az a probléma, hogy időnként sz szerint nem tölti be magam előtt a modelleket, terepet etc. a játék, míg távolra teljesen korrekt a dolog. (6990-es vga, legfrissebb catával). Szerintetek ez szoftveres probléma, vagy még a játék "korai" verziója miatt? Más játéknál (bf3)nem produkálja ezt. -
#1109 Hát én ezt a Lenovo z575 néztem ki. -
menorel #1108 Én próbáltam. Spec amin játszottam: i7-2617M (1,5Ghz), 8Gb RAM, GTX540M Nvidia.
Ezen a gépen a játék "5"-ös grafikai preseten 40-50FPS-sel fut gond nélkül 1366x768-as felbontáson.
Egyébként az EnMasse support információi szerint notebook esetén ez a minimum követelmény:
* Processor Speed: AMD Mobile Athlon64 3200+ or,INTEL Mobile Pentium4 538
* Video Card: ATI Mobility Radeon HD4870 or, NVIDIA GTX 200M series
* Memory (RAM): 2GB
Ennél mondjuk nem árt egy lényegesen jobb, ha jó minőségben is akarod futtatni. Saját tapasztalataim alapján notebook esetén mondjuk az i3-as proci, 6Gb RAM és egy legalább GTX 260M/525M, vagy ennek megfelelő egyéb gép nem árt ahhoz, hogy élvezhetően lehessen futtatni. -
#1107 Próbálta valaki laptopon a játékot? ha igen akkor milyenen és hogy ment? -
menorel #1106 Egyébként ami ehhez képest még érdekesség: Az a mystic class. A mystic egyik alap healje lényegében annyiból áll, hogy a földre bogyókat rak le. ezeket a bogyókat bármelyik csapattárs felveheti aminek kb olyan hatása van, mintha más MMORPG-ben meginnál egy HP potit. Emellett extraként ezek a bogyók leszednek bizonyos debuffokat is. -
#1105 erről épp most néztem pár videót, pl. ezt, magyar VOD
pörgősnek tűnik a healelés (is, mint a játék úgy általában) -
#1104 Köszi a gyors választ, ez egész jól hangzik. -
menorel #1103 Healing circle-ket rak a földre. Ezek különböző méretű körök, amikbe beállva vagy egy nagy healt kapsz, vagy folyamatos tickel rajta egy HoT alapú heal buff. Emellett a priestnek van lock-on típusú healje is, amivel 2-3 célpontot úgymond be tud fogni (megcélozni) és azok a targetek egy-egy nagyobb healt kapnak. -
#1102 Priesttel a healelés hogyan történik ha nincs targetelés? -
MaRee #1101 Ja, 03. 02-én lesz a következő menet :( -
#1100 Két hét?
-
Atrax47 #1099 Nem tudjátok az endurance mit növel pontosan? -
MaRee #1098 Hát én nem bírok két hetet várni!! :D -
#1097 Ugyan úgy block-kol, mint a lancer. Egy helyben állva betámaszt. Nézz gameplay videókat!
Amúgy meg szerintem a Human/Aman Male Berserker-nek néznek ki legjobban a ruhái. A legszebb fegyverek is a Berserkereké(szerintem).