Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• menorel
    Én próbáltam. Spec amin játszottam: i7-2617M (1,5Ghz), 8Gb RAM, GTX540M Nvidia.
    Ezen a gépen a játék "5"-ös grafikai preseten 40-50FPS-sel fut gond nélkül 1366x768-as felbontáson.
    Egyébként az EnMasse support információi szerint notebook esetén ez a minimum követelmény:
    * Processor Speed: AMD Mobile Athlon64 3200+ or,INTEL Mobile Pentium4 538
    * Video Card: ATI Mobility Radeon HD4870 or, NVIDIA GTX 200M series
    * Memory (RAM): 2GB

Ennél mondjuk nem árt egy lényegesen jobb, ha jó minőségben is akarod futtatni. Saját tapasztalataim alapján notebook esetén mondjuk az i3-as proci, 6Gb RAM és egy legalább GTX 260M/525M, vagy ennek megfelelő egyéb gép nem árt ahhoz, hogy élvezhetően lehessen futtatni.