Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.

| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |

Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |

• kovalik
    Én felhúztam egy priestet,egy sorcit és archert most lvl 22-ig.
    Lehet, hogy nem kellett volna :) Mert nem tudok választani.Mindegyik nagyon erős, sztem a balance jól el van találva.A sorci 18-20 lvl-től brutál, de vigyázni kell vele, mert a mobok is keményen sebeznek, ha van egyáltalán olyan alkalom, hogy elérnek.A priest is 20 környékén jobb már, jól lehet vele haladni, nem kell bandage,poti.Ha csapatban healel az irányításnak köszönhetően jobban oda kell figyelni, együtt kell mozogni a csapattagokkal, és magára is figyelni kell,mert könnyen beaggrozhat.Az archer se rossz,de a mobok is intelligensek, ide-oda mozognak, néha elég nehéz eltalálni őket.PVP-ben így picit kemény lesz eltalálni az ellent, ott biztos nem állnak egy helyben, ügyességet kíván,de megfelelő gyakorlással nem lesz gond.
    Magasabb szinten nem tudom mi a helyzet, de ahogy néztem videókat a balance nagyjából megmarad.PVP-ben meg úgy is a csapatmunka számít igazán.