Milyen zenéket szeretesz, vagy épp miért nem szeretsz?
-
ez az elektronikus vs hangszer téma lassan felér a pc vs konzol témával. :) tehát egy végeláthatatlan örökös vita, amiben próbálják egymást meggyőzni a felek arról, hogy mennyire jobb az élő hangszeres zene, mint a tuc tuc, vagy mennyire is könnyű egy elektronikus zenét összehozni, és így tovább amiről épp szó van. nem tök mindegy igazából? :) szerintem nem attól lesz ténylegesen zene a zene, mert rendes hangszerekkel van előadva. az elektronikus zene is tudja ugyanazt a szintet produkálni, még ha a kívülállónak csak egy zaj. és ez lehet egy szolíd dance, vagy egy speedcore szám
én azért szeretem azokat a stílusokat amiket hallgatok, mert azokban találom meg önmagam, azoknak a stílusoknak a számaival tudok eggyé válni
, azok a stílusok indítják be a fantáziámat, azok gondolkodtatnak el, azok kapcsolnak ki, avagy pörgetnek fel, és így tovább. lehet valaki a 50 centben találja meg önmagát, akár divatból, akár nem. jó, mondjuk aki ténylegesen szereti azt a műfajt, az azért tovább lép 50 centen, és jobban beleássa magát a témába. nekem nem jön be nagyon a rap, hip-hop, rnb (jó, van pár szám azért ami tetszik), de nem is mondom rá hogy szar. akinek tetszik hallgassa. bár amikor kis tinik majmolják az amcsi divatot (térdig lelógó nadrág, ilyen olyan sapkák kendők, hajóláncok a nyakban, hatalmas G-Unit feliratok, stb), akkor már azért mondom magamban hogy bakker ez már megint mi. de valahol minden stílusban megvannak a stílusra jellemző dolgok, amiket sokan követnek. zenei nem tetszésem pedig egyenlő a #26-os kommentben leírtakkal. tehát nem nagyon szeretem az ilyen huszadrangú fél évente megalapuló együtteseket, akik kiadnak 2 albumot, és eltűnnek a porondról. meg azt "bírom" még, mikor valakitől megkérdezem, hogy milyen zenét szeretsz, és azt válaszolja, hogy mindenfélét. ilyenkor visszakérdezek, hogy a country-t, mulatóst, heavy metalt is? válasz általában az, hogy hát ezeket azért már nem. :D ezután nagy nehezen felsorol pár stílust az ember, de annyira keverednek ezek, hogy a végeredmény az, hogy nincsen zenei stílusa. azt hallgatja, ami megy a VIVA-ban, vagy a rádióban. hála az égnek nem nagyon tudom mi megy ott, mert nem nézem se a VIVA-t, és nem hallgatok rádiót sem. próbálom magamat kímélni az aktuális slágerektől, elég ha az utcán hallom ahogy megy az eszmecsere ezekről. :)