Milyen zenéket szeretesz, vagy épp miért nem szeretsz?
  • Balumann
    Ezt amúgy inkább érdekesnek mondanám. Részben azért is mondtam kevésbé igényesnek, mert ilyet ha lenne sok időm (ilyenre szánható), én is összetudnék rakni, bizonyos időnként változó basszus (midivel feljátszok néhányat, és berakom egymás után), aztán szintén midi-vel feljátszok ilyen dallamokat ritmusban, valamilyen hangeffektet (hangszínt) rájuk vagy végig játszok így valamit amíg megy, és kész is van egy ilyen.
    Én mondjuk már eleve az elektronikus hangzást sem szeretem, már az elektromos gitárt se nagyon.
    Az jó zene én számomra az akusztikus hangszereknél, és normális énekhangoknál van, harmónia szempontból megtervezett zenék, amik valamilyen érzelmet, hangulatot fejeznek ki és adnak át, esztétikai élményt nyújtanak.
    Hallgassd meg amit ajánlottam, Yanni koncert DVD-jét (lehetőleg 4.1 -ben :P, ha be tudjátok szerezni akkor javaslom a Taj Mahal -i felvételt), ne úgy hogy közbe már írjátok, milyen hülyeségeket mondok, hanem odafigyelve. Nehezen hiszem el, hogy utána valaki meg tudja hallgatni ezt élvezettel, pl amit belinkeltél :)
    Vagy Loreena McKennitt is nagyon jó, azt meg lehet szerezni normális hanganyagban is :) (érdemes nem mp3 -ban azt is, hanem vmi lossless :D)

Nem akarok senkit sem meggyőzni, de tudom, hogy sokan már csak azért sem hallgatnak komolyabb zenét, mert az nem divatos meg stb.. Pedig szerintem nagyobbrészt aki igényesebb az egyet értene velem (mert ahogy látom egyedül vagyok sajnos ezzekkel a véleményekkel), de ha már a topik indítója a véleményünket kérdezte :P