Milyen zenéket szeretesz, vagy épp miért nem szeretsz?
  • Balumann
    Hasonlóan érzek én is ezek iránt, hip hop -ot, reppet, és ezeket az újabb igénytelen, idétlen műfajokat (disco, dnb, trance, emo, meg fogalmamsincs hogy hívják a többit...) inkább kerülöm.
    Nagyon sok jó zene, zenész van, én is nagyon sok stílust hallgatok, klasszikusok, filmzenéktől rockzenékig (meg nem tom hogy nevezik, dallamos metál?), amiben van zenei "mondanivaló", szép dallamok, mindig attól függően hallgatom hogy milyen hangulatban vagyok. Utóbbiakban az igényesebb pop zenéket is szoktam hallgatni.
    Magyarok közül amiket így viszonylag szeretek hallgatni, az a Kárpátia, Ossian, Nox, Kormorán (illetve Aljas kúszobab, de nem tartozik azokhoz, amiket így zeneként szeretek hallgatni :-) )
    Egyébként, nagyon szeretem pl. Yanni -t (rá lehet keresni youtube-on, de engem csak akkor fogott meg, mikor letöltöttem 2 koncert DVD-jüket), Loreena McKennitt-et, Rachid Taha-t, Lisa Gerrard-ot, Celine Dion-t (ezek azok, amiket így nem nagyon tudok műfajba besorolni, mindegyikben van valami különleges :-) ), persze mint írtam ezek mellett még sok mindent (főleg filmzenéket). Keményebb műfajban is sokmindent, bár azokat már inkább háttérzeneként hallgatom (Rhapsody, Green day, Stratovarius, Rammstein, Sonata Arctica, Nightwish, Witin temptation, és még sok más).