Modern Tánczene
  • ViniSoundz
    voltam dídzséj tehetségkutató versenyen, méghozzá a heineken thirst-ön. az egész országból 18-at választottak ki és én is benne volta, de ez semmit nem jelent. ott mindenki az aktuális köcsög slágert jáccotta és a közönség esemesei döntöttek. hámimás?? :) indenkinek ugyanaz a settje csak más sorendben. okádás. én persze akkor már jáccottam tim deluxe-ot, de a fassse volt kíváncsi rá, mert még nem jáccotta a viva :P

miért vannak enyien a bulin? a móunikát meg a győzikét miért nézik olyan rohadt sokan? mert ezt erőltetik rá az emberekre és olyan ostobák, hogy el is hiszik, hogy ez a jó, meg ez a trendi.és persze a sok ökörikra mind trendi akar lenni és azt hallgatja ami a viván megy. igazából a médiának lenne lehetősége a népet kis igényességre tanítani, de nem teszi, mert ne meri vállalni, egyszerűbb neki a bébi gabit lejáccani minden nap 5ször mert az tuti beválik. mert az eccerű, van 5 refrén, két verse és 3és fél percen keresztül megy a C dúr.

és nehogy előjöjjön nekem valaki erre a tiestóval, mert lenyelem. őt sem iserte senki amíg igényes zenét írt, pedig voltak neki igényes zenéi, csakhát lehet eladta lelkét és írt pár kalapálást aitől mindenki odavan, mert eccerű, megjegyezhető zenével állt elő.
    hát ennyi

leépítik a népet, legyen indenki minél butább, hát nemigaz? így sokkal egyszerűbb mindenkinek.

de ne aggódjatok, mire észbe kapna bárki, addigra már egy agyatlan zombivá válik mindenki és csak egy, egyetlen ember marad fenn, akit majd az agyatlan nép fog szétmarcangolni :) hehehehe