76
Modern Tánczene
-
Rpeee #76 http://www.youtube.com/watch?v=aFd5Cci_pE4&list=PLE68A1CFAE6CB0278
---------------------------------------------------------------
csekkold a csatornám
http://www.youtube.com/user/softsynthportal?hl=en -
#75 -
joe1980 #74 Imádom ezt a stilust.Élek, halok ezért a zenéért.IBIZA FOREVER!!!!!!
-
FrancescoTotti #73 Még évekkel ezelőtt volt szombat esténként a Juventus rádióban egy nagyon hangulatos kis diszkós műsor, sokkal jobban kedveltem, mint a Roxy DJ-t meg a Disco's Hit-et (más is volt a stílus).
Sajnos megszűnt :(
Már nem emlékszem a műsorvezető nevére, nem Kovács Nagyember László volt, hanem a másik, hasonló hangú figura :) Nagyon bírtam. -
#72 jóltolja :) -
FrancescoTotti #71 Hát Dj Antoine nem viccel. -
#70 Ez jóféle :) -
OPM #69 ez is egy gyöngyszem
http://index.indavideo.hu/video/A_kormany_elbagatellizalna_a_DJ-kerdest_18 -
#68 Függetlenül a hozzászólásoktól azért köszi azoknak akik látogatták, illetve hozzászólásaikkal színesebbé tették a topik hangulatát. Megy amíg megy...
Addig is egy kis finomság:
Steve Smooth, JJ Flovers & Colette - Stay (John Dahlback Remix) -
#67 :OOO
#66 ott a pont!:D -
karajjj #66 akkor szvsz ez zárható :D -
OPM #65 mondok [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1172148374]"jobbat"[/URL] -
karajjj #64 dehát a kereső az luxus... -
#63 sőőt még ilyen is van:) -
karajjj #62 ööö nem vetted még észre, hogy szinte minden stílusnak van már topikja?
szóval ha ilyen igényes és új zenét akarsz, belinkeled a topikjába, vagy benézel oda és találsz jókat... -
#61 Úgy látom a topic teljesen elkanyarodott az eredeti lényegétől. Ahelyett ,hogy jobbnál jobb zenéket mutatnánk egymásnak, buliinfókkal szolgálnánk, teljesen átment egy kétoldali vitába. Ki szereti és ki utálja a mostani disco'shit lemezlovasokat. Az ,hogy kinek mi a trendi az megint egyéni kérdés.A zene mindig is megosztotta az embereket. Van aki ezt elfogadja , van aki nem. Nyugodtan oszd meg kedvenc ,igényes zenéidet. Szerintem sokan nyitottak az újra. -
FrancescoTotti #60 -
#59 igénytelen zenék ezek-,- kivéve a radio slave az jóféle:D -
#58 mi a topic lényege? haNvainál + birkánál kell egy jobb dídzsét mutatni? :D lol ->
nesze komám! ->1 a milliárdból, aki lényegesen igényesebb zenét pörget, mint a ratyi magyar diszkószar djk! -
#57 naná, elég csak kimenni az utcára. főleg nyáron. pffff :) mindenki ugyanúgy néz ki :) ugyanaz a napszemüveg, ugyanaz a ruha, ugyanaz a haj.
kíváncsi vagyok most mi lesz a trend. már várom :) de menjetek csak birkák! de hol az egyéniség? hol a vélemény?
hát az nincs. mióta az LL dzsúnior van a toplista élén, azóta Ő a véleményem :) -
karajjj #56 szívemből beszéltél :DDDDDD
amint valaki nem azt hallgatja mint a többi, vagy nem jár birkákkal a többi birka közé, akkor azt már ki kell közösíteni... -
#55 voltam dídzséj tehetségkutató versenyen, méghozzá a heineken thirst-ön. az egész országból 18-at választottak ki és én is benne volta, de ez semmit nem jelent. ott mindenki az aktuális köcsög slágert jáccotta és a közönség esemesei döntöttek. hámimás?? :) indenkinek ugyanaz a settje csak más sorendben. okádás. én persze akkor már jáccottam tim deluxe-ot, de a fassse volt kíváncsi rá, mert még nem jáccotta a viva :P
miért vannak enyien a bulin? a móunikát meg a győzikét miért nézik olyan rohadt sokan? mert ezt erőltetik rá az emberekre és olyan ostobák, hogy el is hiszik, hogy ez a jó, meg ez a trendi.és persze a sok ökörikra mind trendi akar lenni és azt hallgatja ami a viván megy. igazából a médiának lenne lehetősége a népet kis igényességre tanítani, de nem teszi, mert ne meri vállalni, egyszerűbb neki a bébi gabit lejáccani minden nap 5ször mert az tuti beválik. mert az eccerű, van 5 refrén, két verse és 3és fél percen keresztül megy a C dúr.
és nehogy előjöjjön nekem valaki erre a tiestóval, mert lenyelem. őt sem iserte senki amíg igényes zenét írt, pedig voltak neki igényes zenéi, csakhát lehet eladta lelkét és írt pár kalapálást aitől mindenki odavan, mert eccerű, megjegyezhető zenével állt elő.
hát ennyi
leépítik a népet, legyen indenki minél butább, hát nemigaz? így sokkal egyszerűbb mindenkinek.
de ne aggódjatok, mire észbe kapna bárki, addigra már egy agyatlan zombivá válik mindenki és csak egy, egyetlen ember marad fenn, akit majd az agyatlan nép fog szétmarcangolni :) hehehehe
-
karajjj #54 hát nemtudom, hogy hány éves vagy, de az értelmi színvonalad mama2-ével vetekszik!
mit nem lehet azon megérteni, hogy az átlagos birka, aki bemegy mert xy nyomja most a zenét, és hótrészegen ugrál valami szarra, mert neki már mindegy hogy mi megy, csak hagy divatoljon...
én nem akarok ilyen nép-dj lenni szóval ne gyere nekem azzal, hogy csinálj jobbat... NEM CSINÁLNÉK ILYET, szóval össze sem lehetne hasonlítani, hogy melyik a jobb :D -
#53 Szépek! :) Köcce!
Mostanában a Tecktronic-ot akarom megtanulni táncolni! :P -
#52 A lényegen nem váloztat. Függetlenül attól ,hogy ki kit imád vagy utál attól még van ezer meg ezer jó kis Modern Tánczene ami a zenekedvelő emberek érzéseit egy kicsit jobbá, szebbé teszi. Peace -
#51 Matt Samuels - Enjoy the silence (Noir Remix)
Koen Groeneveld - Wake Turbulence (Original) -
#50 Látom, még mindig nem érted...:( -
#49 Látod pont ez az amiről beszélek. Jönnek a nagy dumás , én mindenkit leszarok arcok akik mindenkibe találnak hibát magukon kívül.Nem az a lényeg ,hogy rájuk hasonlíts. Mutass jobbat. Ne azt a zenét nyomd amit ők hanem akármi mást és amikor majd a te nevedre is elmennek annyian mint most az ők buliaikra utána szólj le mást. Tudod vannak dj tehetségkutató versenyek ahol megmozgathatod a népet. Ha ott akkora lenne a tehetséged mint itt a hangod akkor még akár borsodba is a szórakozóhelyeken miattad lenne heringparty. -
#48 Nem tudok pogácsát sütni sem, mégis megmondom, hogy melyik a szar pogácsa, melyik nem. Annyira bírom a "csinálj jobbat ha tudsz" megmondóembereket. -
karajjj #47 hát figyelj, én nagyívben leszarom, hogy mit gondolsz...
amikor egyszer rávettem magam, hogy elmenjek egy bárány féle heringpartyra(mert ugye akkor mindenki odamegy mert bárány...) hát akkor így meg tudtam állapítani, hogy még a helyi rezidens is jobb bulit csinál...
amúgy tudod mit jelent hogy mindenhonnan azt hallani felénk? ilyen az átlagos borsod megyei értelmi színvonal...(másfelé nemtudom mi a helyzet)
szvsz ha már oda kerülne a sor, hogy én ezzel akarok foglalkozni, akkor nem azokat a zenéket játszanám, amiket ők, meg miért akarnék én rájuk hasonlítani? -
#46 Azért néhány hozzászólást elolvasva megdöbbenek ,hogy mennyire tudnak az emberek fikázni!! A kedvencem " hamvainak is egyik ismerősöm íta az egész albumot" :) és ,hogy mindenhonnan Bárányt lehet hallani.
Azért ez jelenthet valamit. Ne értse félre senki én nem védem őket , de sokkal könnyebb fikázni őket mint jobbat mutatni. A lehetőség mindenki előtt adott. Akinek nem tetszik mutasson jobbat. A zenék amiket játszanak azokat könnyen be lehet szerezni, nyugodtan lehet kopogtatni 1-2 szórakozóhelyen és meg lehet mutatni ,hogy ki mire képes. Nem másoknak kell albumokat írogatni hanem saját magának és lehet próbálkozni vele ,hogy mennyire lesz elismert. persze mindenki készüljön fel rá ,hogy mindig lesznek olyan arcok akik fikázni fogják de jobbat nem mutatnak fel ők sem. -
#45 -
karajjj #44 nekem mondod? :D
már a tököm kivan vele :\ -
#43 pffff, az még nagyobb szánalom :) -
karajjj #42 öööö én arra céloztam, hogy mikor pofázik két zene közt, az ordít a kocsikból és arra csörög mindenkinek a telefonja, nem a zenére... -
#41 nemazé de a bárány bácsi zenét is ír? vagya ha két zenét összemixül, akkor az már bárány?
ez annyira gáz. a hamvainak is egyik ismerősöm íta az egész albumot, ert nincs a pídzsíí-nek füle, meg csak a négynegyedet tudja összemixűni. szép példaképek. és akkor a 15 éves meg ezt üvölteti a telefonnyán, oyan mint a szokolrádió.
ez báráány, meg ez hamvaii, öeeh, annnyira szánalom.... -
#40 egy kis finomság (Eléggé elszállósra sikerült)
Radio Slave feat Danton Eeprom - Grindhouse (dubfire terror planet mix) -
#39 Innen sehogy! Google! :) -
#38 Most erről a Blogról hogyan lehet letölteni a zenéket?? -
#37 Ez egy komplett idióta, fasza kis hobbit talált ki magának :D