• narumon
    Egyébként lehet hogy micrsoftos vagyok, mert még nem is hallottam erről a hibáról pedig elég sok xbox forumon fent vagyok. Szerintem a világméretű hiba megint érintett vagy 100 embert akik telekürtölték a netet. Utána meg jönnek a tipikus, én már láttam olyan embert aki hallott arról, hogy a nagynénjének a szobatársának az öccsének az xboxa.....

Érdekes anno magyarországon a BMW ellen volt egy ilyen "hadjárat". Ős BMW-s vagyok, azért vettem mindig mert a kocsijaim közül ez volt a legszebb, legjobb, legmegbízhatóbb, de mindig találkoztam valakivel aki azt mondta, hogy: Megőrültél milyen drága a fenttartása meg mindig szervizbe kell vinni. És mikor azt mondtam, hogy az enyimet ugyan nem, neki milyen BMW-je van? Akkor mindig kiderült, hogy jah neki nincs is, nem is volt, csak hallotta, hoyg egyik embernek az ismerősének az ismerőse az mindig szervizbe visszi.
    Ehhez képest a tények szerint a prémiummárkában a BMW büszkélkedhet a legkisebb szervizaránnyal, ha véletlen mégis be kell vinni akkor akkor kategóriájában a legolcsóbb a szervizköltség, és ellentétben a hírekkel a teljesítménye mellett a BMW fogyaszt a legkevesebbet. Na de ez már tényleg tökmás kérdés :)