Celestial Destroyer MMORPG
  • Titan
    Tegnap felraktam a progit délután. Este 10 fele végre ment a patch szerver és így alkalmam adódott kipróbálni! Megosztanám a gondolataim:

A karaktergenerálással nem kellett sokat bajlódni hisz nem sok választási lehetőség van. Fiú vagy lány. Majd kb. 9 féle arc és haj skin között csemegézhetünk, ill. a név és ezzel be is fejeztük karakterünk megalkotását.
    Egy kicsit több lehetőséget vártam és a kaszt választást is hiányoltam, bár a játékba belépve megértettem, hogy miért nem is olyan fontos, hogy már az elején eldöntsem melyik kasztot is szeressem. Így lehetőség van rá, hogy mindenféle utánaolvasás nélkül megnézhetem in-game, melyik kaszt spell-jei a legszimpatikusabbak a számomra és afelé képzem magam a játék során!
    A kezdő küldik a játékot mutatják be, hol a "fegyverkovács" a "páncélkészítő" stb. Nagyon szimpatikus volt a számomra, hogy nem kellett keresgélni hanem a quest-ben rányomva a névre már szaladt is a figurám a cél felé!
    A küldetések színe itt is fontossággal bír (Sárga, kék..stb.)
    Itt megjegyezném, hogy kaptam egy küldit ami egy petmasterhez irányít, de a megjelölt helyen csak a szagát éreztem, maga a csóka sehol nem volt! (később szerver üzenetben olvastam róla, hogy ne is keressem-nem elérhető, sorry)!
    Jelenleg a 6. szinten vagyok és a szumm tapasztalatom az, hogy olyan, mint a Perfect World. Grafikája, menü rendszere, quest rendszere...stb.
    A másfél másodperces lag itt is meg van ez ellen nem lehet mit tenni, majd egy eu szerver 1 év múlva vagy esetleg egy lelkes magyar csapat indít egy privát szervert, akkor ez majd meg fog szűnni.
    Nekem így az elején egy kicsit jobban bejön, mint a PW. Nagyon tetszett pl. hogy felvettem egy kütyüt és megjelent egy olyan lehetőség, hogy mikor fel van töltődve akkor magától grindelt, míg le nem merült..:D

Száz szónak is egy a vége, aki szerette a PW-t az nem fog csalódni és szerintem nagyon jó kis game lesz ez, ha kiforr, de addig jó pár patch fel fog menni.. ;)