szünet van, rengeteg szabadidő, én ki is használom:D Tegnap hajnalban elkezdtem nézni a Bloody Monday-t, egy nap alatt 9 rész^^ és ma reggel a maradék 2:D nem volt még ilyen velem, egyszerűen magávalragadott, odatapasztott a dvdlejátszó elé:D durva
A sztori röviden(dorama.hu-ról): Miután terroristák egy biológiai fegyverrel kiirtanak egy egész várost Oroszországban, a japán titkosszolgálat (kódnevén THIRD-i) rájön, hogy ugyanezt a vírust, a Bloody X-et készülnek rászabadítani Tokióra is. Utolsó reménységük egy zseniális hacker, Falcon, aki valójában egy mindössze 18 éves gimnazista srác, Takagi Fujimaru. A fiú nem könnyen áll kötélnek, de a titkosszolgálat végül ráveszi az együttműködésre, hogy segítsen kideríteni, mi történt Oroszországban. Ahogy Fujimaru elkezdi felgöngyölíteni a szálakat, az egész helyzet a fejére nő - a terroristák nem csak az iskoláját, de még a rendőrséget is befolyásolják. Csak magára és hackeri tehetségére számíthat, ha a végére akar járni, mi is ez az egész „Bloody Monday”.
Nincs olyan rész szerintem amire ne modnanám azt h WTF??!! minden egyes részben, elején, közepén ott a csavar, és ez még mind semmi:) a részek végén is csavar, de olyan ám, nemtudod megállni h ne nézd meg a következő rész:) keegyetlenXD
11részből 6 részhez már van MAGYAR felirat is^^ szal belelehet kezdeni nyugodtan.