Dorama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most szemezgetek még egy doramávalXD Loss Time Life a címe, arról szól, hogy mit tennél ha tudnád a halálod idõpontját, és már csak pár órád van hátra, csak egy valamire van már csak idõd, arra ami a legfontosabb számodra...maga a dorama kicsit humorosan van megcsinálva, ugyanis amikor bekövetkezne a halál pillanata, akkor megáll az idõ és bejönnek a bírók, partjelzõk, kezükben a hosszabbítást jelzõ táblával<#idiota>#idiota> elég érdekesen hangzik és biztos vicces is😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Véletlen lementem a Hebrew Subtitles-hez! xD
ÁÁ! Nem lepõdtem meg!
סדרה מתוקה ומקסימה עם מסטוג'ון וקויוקי
על בחור שנקלע לחיה של אשת קריירה מצליחה ו... רדומה
De nagyon köszi! Neki is kezdek töltögetni! 😛
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
Ajánlom a Life-t, már linkeltem trailert is belõle, és van is az összes részéhet magyar felirat!(ha ezt tudtam volna<#idiota>#idiota>)
Nobuta wo Produce
Ez oedig egy újabb dorama, amit nemsokáta elkezdek nézni😊
Normális trailer-t nem találtam róla, de EZ is megteszi sztem...
a sztorit pedig ITT olvashatjátok!
#15 asszem a Life-hoz van magyar sub is, de majd ha otthon leszek akkor keresek neked^^
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
practitioner of the forbidden arts of death
vannak olyan doramák amik csak az ilyen yakuzákkal foglalkoznak
hát nemtom h neked mennyire jönne beXD majd odaadom
Ha vannak olyanok akik szeretik a doramákat, azok írjanak bátran, mit néznek, vélemény róla stb.
Külön érdekességük, hogy felrúgnak minden nyugati filmmel kapcsolatos sablont, nem kiszámíthatóak a komikumok és a történések, részben a keletiek gazdag fantáziájának köszönhetõen, részben a kultúrák közti különbségekbõl fakadóan. Érdekes, izgalmas, magával ragadó világ a doramák világa.
Mûfajilag mindenféle megtalálható: yakuza, romantikus, iskolai, humoros, vagy akár dráma.
A legtöbb doramának van valami mondanivalója a sok humor vagy dráma mögött, az egyszerû "milyen fontos a barátság"-tól kezdve egész komoly társadalmi és szociális kérdésekig bezárólag bármi. Ha unod a köznapi TV-ben és moziban vetített kiszámítható és sablonos filmeket, merülj el te is ebben a humorban és izgalmakban páratlanul gazdag világban!