Dorama

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
nincsmit😊
Most szemezgetek még egy doramávalXD Loss Time Life a címe, arról szól, hogy mit tennél ha tudnád a halálod idõpontját, és már csak pár órád van hátra, csak egy valamire van már csak idõd, arra ami a legfontosabb számodra...maga a dorama kicsit humorosan van megcsinálva, ugyanis amikor bekövetkezne a halál pillanata, akkor megáll az idõ és bejönnek a bírók, partjelzõk, kezükben a hosszabbítást jelzõ táblával<#idiota> elég érdekesen hangzik és biztos vicces is😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

BB7
XDDDD
Véletlen lementem a Hebrew Subtitles-hez! xD
ÁÁ! Nem lepõdtem meg!
סדרה מתוקה ומקסימה עם מסטוג'ון וקויוקי
על בחור שנקלע לחיה של אשת קריירה מצליחה ו... רדומה

De nagyon köszi! Neki is kezdek töltögetni! 😛
Suzaka
Ez így nagyon szuper, köszi 😄

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. &#12456;&#12523;&#12501;&#12455;&#12531;&#12522;&#12540;&#12488; ^^

Bulykin
Itt látható, hogy melyik doramákhoz van magyar felirat!
Ajánlom a Life-t, már linkeltem trailert is belõle, és van is az összes részéhet magyar felirat!(ha ezt tudtam volna<#idiota>)

Nobuta wo Produce
Ez oedig egy újabb dorama, amit nemsokáta elkezdek nézni😊
Normális trailer-t nem találtam róla, de EZ is megteszi sztem...
a sztorit pedig ITT olvashatjátok!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

BB7
Nagyon szépen köszönöm! 😊
Bulykin
<#worship>
#15 asszem a Life-hoz van magyar sub is, de majd ha otthon leszek akkor keresek neked^^

The Protector
Jah és íg kell topikot kezdeni.Páran tanulhatnának.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
érdekesen hangzik.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

BB7
Tudsz valami olyat mondani amihez van magyar felirat? Mert igaz van amit angolul is megnézek! De csak abban az esetben ami nagyon bejön! 😛 És így kéne valami ami "megkedveltetné" a mûfajt!
Bulykin
D-addicts --> itt minden doramát megtalálsz, feliratot is innen tudsz leszedni, igaz a legtöbbhöz csak angol van😊

CattiBrie
Ja oké. Köszi. 😊

[/spam]&#8482;

BB7
Hol halhattam ezt a zenét?

EDIT: Rájöttem! Fûrész zenéje! 😊 nagyon üt!

+FAV
Bulykin
japán bûnözõ csoport, olyan mint a maffia

Bulykin
itt van a Life trailer, szerintem nagyon jó dorama, a zene pedig +pont😊

CattiBrie
Mi az a yakuza?

[/spam]&#8482;

Frosty01
Hana Kimi-t láttam csak ebben a müfajban. odavert nagyon 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Bulykin
ööö..igen😄
vannak olyan doramák amik csak az ilyen yakuzákkal foglalkoznak

CattiBrie
A yakuza egy mûfaj?

[/spam]&#8482;

Bulykin
Coma
hát nemtom h neked mennyire jönne beXD majd odaadom

a horror az mirõl szól az, meg mennyire nézhetõ? 😄
Bulykin
ajánlom még a következõket: Liar game, Nobuta wo produce, ezeket tervezem nézni...

Bulykin
eddig 3 dorama sorozatot láttam: egy 5 részes horrort, a Coma-t, egy nagyon durva igaz történet alapján készült drámát, a 1 Lirte of Tears-t és ma fejeztem be a 11 részes Life-t, amirõl majd késõbb még írok...

Ha vannak olyanok akik szeretik a doramákat, azok írjanak bátran, mit néznek, vélemény róla stb.

Bulykin
Dorama: A Doramák a TV-ben vetített élõszereplõs filmek és sorozatok. Általában 45-50 (esetleg 60) perces egy rész (film esetében természetesen több). Többnyire 10-12 részes évadokból állnak az amerikai és európai 24 részesekkel szemben.
Külön érdekességük, hogy felrúgnak minden nyugati filmmel kapcsolatos sablont, nem kiszámíthatóak a komikumok és a történések, részben a keletiek gazdag fantáziájának köszönhetõen, részben a kultúrák közti különbségekbõl fakadóan. Érdekes, izgalmas, magával ragadó világ a doramák világa.
Mûfajilag mindenféle megtalálható: yakuza, romantikus, iskolai, humoros, vagy akár dráma.
A legtöbb doramának van valami mondanivalója a sok humor vagy dráma mögött, az egyszerû "milyen fontos a barátság"-tól kezdve egész komoly társadalmi és szociális kérdésekig bezárólag bármi. Ha unod a köznapi TV-ben és moziban vetített kiszámítható és sablonos filmeket, merülj el te is ebben a humorban és izgalmakban páratlanul gazdag világban!

← ElőzőOldal 3 / 3