Mostanában kevesebb a szabadidőm, de egy doramára azért rászántam pár éjszakát:D:D
A dorama címe First Kiss. Igen, tudom, a cím alapján vmi naaagyon érzelgős, romantikus cucc jut eszébe mindenkinek, én is kicsit félve kezdtem bele és hát van benne romantika, nem is kicsi, de Inoue Mao(Hana Yori Dango főszereplője, írtam már róla) személye kíváncsivá tett...nem bántam meg h megnéztem, 11 részes, a sztori röviden:
Egy Los Angelesben élő súlyos szívbetegségben szenvedő lányról szól, aki Japánba utazik testvéréhez a nyári szünetben. A lányra nagy műtét vár, az esélye h túléli 50%...
Japánban megismerkedik egy doktorral, akibe szerelmes is lesz. Bátyjával és annak 2 barátjával él, akik egyszerűen idióták:D:D
A romantika mellett szerintem nagyon vicces dorama, sok benne az ökörködés, főleg a 2 lakótárs alkot nagyon, és hát olyan egymondatos/szavas beszólások vannak, h néha már nem bírtam magammal:D:D
Nem árulom el, h a műtét sikeres lesz e, ha érdekel nézd meg:P garantált a röhögés és persze a dráma